Hazai - 2016.9.8.

Jegyeket vegyenek!

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) már szerda estétől elérhetővé tette a jegyvásárlást mindenki számára a Svájc elleni világbajnoki selejtezőre. Az október 7-én rendezendő mérkőzésre hétfőtől az MLSZ Szurkolói Klub tagjai vásárolhattak belépőket, a többieknek eredetileg csütörtökön reggeltől engedélyezték volna a vásárlást, de mivel szerda délutánra szinte valamennyi, a klub tagjainak elérhetővé tett (7500 darab) jegy elfogyott, a teljes körű értékesítés már szerdán 19 órától elkezdődött.

Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a mérkőzésre érvényes, névre szóló jegyeket – szurkolói kártyával (klubkártya vagy futballkártya) – interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, személyesen országszerte a Ticket Express több mint 350 partnerirodájában lehet megvásárolni. Futballkártya, illetve klubkártya nélkül Budapesten a Ticket Expressnek a Bálnában és a Syma-csarnokban található irodáiban lehet belépőket váltani, valamint vidéken a ZTE FC és a Békéscsaba Előre jegyértékesítő helyein. Kártya nélkül minden érdeklődő csak saját magának vehet jegyet személyazonosító okmánya bemutatásával.
A válogatott hazai mérkőzéseire szóló bérlet továbbra is elérhető. A mind az öt hazai vb-selejtezőre szóló bérlet árából a szövetség a Szurkolói Klub tagjainak 30, más vásárlóknak 15 százalék kedvezményt biztosít.
A Ferencváros stadionjában sorra kerülő Magyarország–Svájc találkozóra öt (4000, 6000, 9000, 12000 és 15000 forintért), a VIP-szektorokba négy árkategóriában (15 ezer, 20 ezer, 30 ezer és 40 ezer forintért) árulják a jegyeket.

 

balao

A kép forrása: rangado.hu

Szóljon hozzá!