Liga BBVA - 2023.2.3.

Nem tudta meglepni a Valencia a Real Madridot

A La Ligában a Real Madrid hazai pályán 2–0-ra megverte a Valenciát a spanyol bajnokság 17. fordulójából elhalasztott mérkőzésen.

Benzema előbb a jobb szélről adott egy gólpasszt Marco Asensiónak, majd a saját térfeléről, bal oldalról Vinícius Júniornak, és innen már nem állt fel a Valencia.

Az addig remeklő, több nagy mentést bemutató Gabriel Paulista még a hajrá előtt kiállíttatta magát, felrúgta Viníciust, és ezzel elvette a reményt a csapatától.

Néhány kisebb helyzetet még kihagyott a Real, ahol azért aggodalomra adhat okot, hogy Éder Militaót és Benzemát is sérülés miatt kellett lecserélni.

SPANYOL LA LIGA
A 17. FORDULÓBÓL ELHALASZTOTT MÉRKŐZÉS
Real Madrid–Valencia 2–0 (0–0)
Madrid, Santiago Bernabéu, 51 926 néző. Vezette: Alberola
Real Madrid: Courtois – Nacho, Éder Militao (Carvajal, 36.), Rüdiger, Camavinga – Modric (Valverde, 66.), Kroos (Tchouaméni, 66.), Ceballos – Marco Asensio, Benzema (Rodrygo, 60.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Valencia: Mamardasvili – Foulquier, Gabriel Paulista, Diakhaby, Gaya – Musah (Cömert, 75.), Guillamón, André Almeida (Moriba, 70.) – Castillejo (Marcos André, 58.), Cavani (Fran Pérez, 75.), Lino (Lato, 70.). Vezetőedző: Voro
Gólszerző: Marco Asensio (52.), Vinícius Júnior (54.)
Kiállítva: Gabriel Paulista (72.)

Szóljon hozzá!