Légiósok - 2024.6.29.

Hegyi Krisztián hosszabbított a West Hammel

Az U21-es magyar válogatott kapus, Hegyi Krisztián meghosszabbította szerződését az angol élvonalbeli West Ham Uniteddel, amely a következő szezonra kölcsönadta játékosát a skót első osztályú Motherwellnek.

Az angol Premier League legutóbbi kiírásának kilencedik helyezettje, a West Ham United a hivatalos oldalán közölte, hogy 2027-ig hosszabbított Hegyi Krisztiánnal, ráadásul a szerződés egy plusz egy éves opciót is tartalmaz. A 21 éves kapus – aki az előző idényt a holland másodosztályú Den Boschnál töltötte – a következő szezonban a skót élvonalbeli Motherwellben véd, hivatalosan július 1-jétől.

„Nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést írhatok alá a West Hammel – nyilatkozta az angol klub honlapjának az U21-es válogatott játékos. – Még gyerekként jöttem ide, de mára London mintha az otthonom lenne. Úgy érzem, minden egyes idényben fejlődök, szóval nagyon várom, mit tartogat számomra a jövő. Jó érzés, hogy a West Hamnél hisznek bennem. A klub egy biztos pont a számomra, itt mindig boldog vagyok, és biztosra veszem, hogy ebben a közegben tovább tudok fejlődni.”

Szóljon hozzá!