Egyéb - 2016.6.10.

Elindult az OPTIMAFOCI.HU

Szeretjük a focit!!!

 

Szeretjük a focit, ezért támogatni, népszerűsíteni is kívánjuk a világ legfontosabb, legszebb, legismertebb, legtöbbek által űzött és követett sportágát. Szeretjük a jó meccseket, a bravúros védéseket, szereléseket, becsúszásokat, a pontos passzokat, a parádés indításokat és támadásokat, a szépen ívelt beadásokat, a gyönyörű lövéseket, fejeseket és a felejthetetlen gólokat. A jó hangulatú meccseket, a csapatukért szurkoló nézőket.

 

Szeretjük a focit, ha sok magyar sikerről számolhatunk be (nem elfelejtve a kiemelt nemzetközi sorozatokat), szeretjük a magyar labdarugókat és a külföldi sztárokat.

 

Szeretjük a focit, az OPTIMAFOCI.HU honlapon azonban még előfordulhatnak hibák, amelyekért szíves elnézésüket kérjük! Köszönettel vennénk, ha a Tisztelt Olvasóink jeleznék az általuk észlelteket, hogy ezeket minél előbb javíthassuk. A tesztelés és a tervezés folytatódik. Az adatok és statisztikák feltöltése folyamatos és visszamenő (például a magyar bajnokság vonatkozásában 1901-ig), mindezért szíves türelmét kérjük!

 

Szeretjük a focit, továbbá bízunk benne, hogy egyre többen velünk tartanak és egy bővülő, mindig összetartó közösség tagjaként élhetjük át a világ legcsodálatosabb játékának pillanatait, minekutána elemezhetjük a történéseket is.

 

Szeretjük a focit és különösen segíteni szándékozunk a magyar labdarúgás jelenlegi legnagyobb problémájának, a nézőszám csökkenésének megállításában, sőt minden tőlünk telhetőt elkövetünk azért, hogy ez a tendencia megváltozzon.

 

Szeretjük a focit, így kifejezetten tartózkodunk a szakmaiságot mellőző, bulvár tartalmaktól. Néha szakmai elemzések közlésére is bátorkodunk, de az áltudományosság nem célunk. Bátran megfogalmazzuk azt a tézist, hogy ”a szurkoló is edző”. A rengeteg mérkőzést látott (akár már sok meccset is játszott), sokat tapasztalt nézőnek segíteni kívánunk a szakmai kérdésekben való eligazodásban.

 

Szeretjük a focit annyira, hogy a terminus technicusokat mellőzve bizonyítsuk, hogy a szurkoló is lehetne edző.

 

Szeretjük a focit, talán megengedhetjük magunknak, hogy elfogultak legyünk a magyar labdarúgással. Az a célunk, hogy a stadionokban és a focipályákon újra sok néző legyen.

 

Szeressük együtt a focit!!!

 

Az OPTIMAFOCI.HU szerkesztősége

 

Ötleteiket, javaslataikat a Fórum ”Honlappal kapcsolatos észrevételek” rovatába várjuk köszönettel!

Szóljon hozzá!