Hazai - 2017.10.25.

Nikolics ismét a válogatott keretében

A magyar válogatott 25 tagú kerettel kezdi a felkészülést a Luxemburg elleni idegenbeli (november 9.) és a Costa Rica elleni hazai (november 14.) felkészülési mérkőzésre. Szerdán Szélesi Zoltán, akit a szövetség a novemberi barátságos mérkőzésekre kért fel a férfiválogatott irányítására, kihirdette a Luxemburg és a Costa Rica elleni találkozóra meghívott játékosok névsorát. Ami a kapusokat illeti, Gróf Dávid ismét meghívást kapott, Gulácsi Péter viszont ezúttal saját kérésére nem csatlakozik a kerethez, míg Megyeri Balázs továbbra is sérült. Visszatér az immár teljesen egészséges Németh Krisztián, aki a hétvégén góllal zárta az MLS alapszakaszát, valamint a szintén sérülésből felépülő fehérvári Vinícius, illetve meghívót kapott a Dániában légióskodó Korcsmár Zsolt is. A válogatott alapemberei közül a sérült Szalai Ádám és Kleinheisler László játékára nem számíthat Szélesi Zoltán, Nikolics Nemanja (a képen) ugyanakkor ismét a szakmai stáb rendelkezésére áll.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE
KAPUSOK

Dibusz Dénes (Ferencváros), Gróf Dávid (Honvéd), Kovácsik Ádám (Videoton)
VÉDŐK
Bese Barnabás (Le Havre), Fiola Attila (Videoton), Guzmics Richárd (Jenpien), Kádár Tamás (Dinamo Kijev), Korcsmár Zsolt (Midtjylland), Korhut Mihály (Hapoel Beer-Seva), Szabó János (Paks), Vinícius (Videoton)
KÖZÉPPÁLYÁSOK
Balogh Balázs (Puskás Akadémia), Elek Ákos (Kajrat Almati), Nagy Ádám (Bologna), Pátkai Máté (Videoton)
TÁMADÓK
Böde Dániel (Ferencváros), Dzsudzsák Balázs (al-Vahda), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Németh Krisztián (New England Revolution), Nikolics Nemanja (Chicago Fire), Priskin Tamás (Ferencváros), Sallai Roland (APOEL), Stieber Zoltán (D. C. United), Ugrai Roland (DVTK), Varga Roland (Ferencváros)


A kép forrása: nemzetisport.hu

Szóljon hozzá!