Hazai - 2018.1.11.

Huszti Szabolcs a Videotonban!

A bajnoki címre pályázó Videoton a hivatalos internetes oldalán bejelentette Huszti Szabolcs szerződtetését. Az 51-szeres magyar válogatott középpályás hosszú távú szerződést írt alá a székesfehérvári egyesületnél. A 34 éves futballista tavaly nyáron térdműtéten esett át, egyelőre nincs bevethető állapotban.
„Korábban nem gondoltam volna, hogy én még a magyar bajnokságban pályára lépek. A tavalyi sérülésem után viszont sok időt töltöttem itthon, ekkor keresett meg a Vidi. Beszéltem Kovács Zoltán sportigazgatóval és Marko Nikolics vezetőedzővel is, meghallgattam őket, de elsőre arra gondoltam, nem térek haza. Később aztán sok »apró« dolog megváltoztatta a véleményemet. Hosszú távú szerződést írtam alá, úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam” – mondta Huszti Szabolcs.
Csaknem 13 év után léphet újra pályára az NB I-ben. A magyar élvonalban korábban 38 meccsen játszott – két csapatban, az FTC-ben és a Matáv Sopronban –, és kilenc gólt szerzett, légiósként megfordult a francia Metzben, a német Hannoverben és Eintracht Frankfurtban, az orosz Zenitben, legutóbb pedig a kínai Csangcsun Jatajban.


A kép forrása: vidi.hu

Szóljon hozzá!