Hazai - 2018.6.4.

Változások Felcsúton, már nem Pintér Attila a vezetőedző

A mai napon több személyi változás történt akadémiánkon – jelentette be az NB I-ben a hatodik helyen végző, a Magyar Kupában döntőt játszó Puskás Akadémia FC a hivatalos internetes oldalán. „Közös megegyezéssel távozik a Puskás Akadémia FC vezetőedzője, Pintér Attila, aki csapatunkkal a Magyar Kupában ezüstérmes lett, a bajnokságban pedig a hatodik helyen zárt. Ugyancsak közös megegyezéssel távozik Szalai László, a Puskás Akadémia utánpótlás szakmai igazgatója. További pályafutásukhoz sok sikert kívánunk! Intézményünknél szerkezeti átalakítások is történnek: az első csapat klubigazgatója továbbra is Komjáti András marad, mellette a jövőben Tóth Balázs dolgozik sportigazgatóként. Az akadémia igazgatói posztját a mai naptól Takács Mihály tölti be, nemzetközi kapcsolatokért felelős igazgatónak Papp Bencét nevezték ki” – írja közleményében a Puskás Akadémia.
Pintér 2016 decemberében vette át az akkor még másodosztályú Puskás Akadémia irányítását, amelyet az idény végén feljuttatott az NB I-be. A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a mögöttünk hagyott szezonban a hatodik helyen végzett a felcsúti csapattal az élvonalban, míg a Magyar Kupában döntőbe vezette az együttest. Az 52 éves szakember 11 győzelemmel, 10 döntetlennel és 12 vereséggel zárta a bajnokságot a PAFC-cal, amellyel a megszerezhető pontok 43 százalékát gyűjtötte be.
Egyelőre nem tudni, ki lesz a csapat új vezetőedzője, jóllehet egyes források szerint Bernd Storck a legesélyesebb a posztra.


A kép forrása: nemzetisport.hu

Szóljon hozzá!