Európa Bajnokság - 2021.5.20.

Nagy visszatérők a németeknél

Joachim Löw kihirdette a német válogatott 26 fős Európa-bajnoki keretét. Ahogy az német sajtóinformációk alapján várható volt, a listán szerepel Thomas Müller és Mats Hummels neve is. Joachim Löw a sajtótájékoztatón elmondta, nem bánta meg, hogy az utóbbi időben nem hívta a válogatottba Hummelst és Müllert, mivel a fiatal játékosoknak meg kellett adnia a lehetőséget a fejlődésre”, ám „mivel egy sikeres Eb-szereplés mindent felülír”, újra kellett gondolniuk a rutinosabb futballisták beválogatását.

A NÉMET VÁLOGATOTT 26 FŐS KERETE AZ EURÓPA-BAJNOKSÁGRA
KAPUSOK: Bernd Leno (Arsenal), Manuel Neuer (Bayern München), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt)
VÉDŐK: Matthias Ginter (Mönchengladbach), Robin Gosens (Atalanta), Christian Günter (Freiburg), Marcel Halstenberg (Leipzig), Mats Hummels (Dortmund), Lukas Klostermann (Leipzig), Robin Koch (Leeds), Antonio Rüdiger (Chelsea), Niklas Süle (Bayern München)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Emre Can (Dortmund), Serge Gnabry (Bayern München), Leon Goretzka (Bayern München), Ilkay Gündogan (Manchester City), Kai Havertz (Chelsea), Jonas Hofmann (Mönchengladbach), Joshua Kimmich (Bayern München), Toni Kroos (Real Madrid)
TÁMADÓK: Jamal Musiala (Bayern München), Thomas Müller (Bayern München), Florian Neuhaus (Mönchengladbach), Leroy Sané (Bayern München), Kevin Volland (Monaco), Timo Werner (Chelsea)

A kép forrása: AFP

Szóljon hozzá!