Európa Bajnokság - 2021.6.2.

Szoboszlai Dominik nélkül a mieink

A magyar válogatott Szoboszlai Dominik nélkül vág neki a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságnak. Minderről Marco Rossi szövetségi kapitány számolt be a válogatott saalfeldeni edzőtáborában, ahol egyúttal a 26 fős, végleges Eb-keretet is kihirdette. A Leipzig középpályása mellett a kapus Tóth Balázs (Puskás Akadémia) és a hátvéd Spandler Csaba (Puskás Akadémia) maradt még ki. A mieink Németországgal, az Eb-címvédő Portugáliával és a világbajnok Franciaországgal szerepelnek egy csoportban a nyári földrésztornán.

A MAGYAR VÁLOGATOTT EB-KERETE
KAPUSOK:
Bogdán Ádám (Ferencváros), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (Leipzig)
VÉDŐK: Bolla Bendegúz (Mol Fehérvár FC), Botka Endre (Ferencváros), Fiola Attila (Mol Fehérvár), Kecskés Ákos (Lugano), Lang Ádám (Omonia), Lovrencsics Gergő (Ferencváros), Willi Orbán (Leipzig), Szalai Attila (Fenerbahce)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Cseri Tamás (Mezőkövesd), Gazdag Dániel (Philadelphia), Holender Filip (Partizan), Kleinheisler László (Osijek), Nagy Ádám (Bristol City), Loic Nego (Mol Fehérvár), Schäfer András (DAC), Sigér Dávid (Ferencváros)
TÁMADÓK: Hahn János (Paks), Nikolics Nemanja (Mol Fehérvár), Sallai Roland (Freiburg), Schön Szabolcs (FC Dallas), Szalai Ádám (Mainz), Varga Kevin (Kasimpasa), Varga Roland (MTK)

A kép forrása: Getty Images

Szóljon hozzá!