Premier League - 2021.11.26.

Serie A: a világ legdrágább kapusa Rómában köthet ki

2018-ban a posztján világrekordnak számító, 80 millió eurós átigazolási díj ellenében szerződtették, manapság jó, ha 20 millióért tovább tudnak adni rajta. Újabb fejezetéhez érkezett Kepa Arrizabalaga és a Chelsea kalandja: a hétvégéről hétvégére klasszis teljesítményt nyújtó Édouard Mendymögött a kispadra szorult spanyol kapust állítólag a Lazio vinné – mihamarabb.

 

A Calciomercato.com beszámolója szerint Maurizio Sarri szeretne kapust igazolni a Lazióhoz, melynek első számú kapuvédője, Pepe Reina már a 40. életévében jár. A lap úgy tudja, a római klub ajánlatot készül tenni a Chelsea-nek Kepáért, aki korábban már volt Sarri játékosa, igaz, londoni munkakapcsolatuk egyáltalán nem volt felhőtlen. 

 

A 27 éves kapus érthető okokból több játéklehetőséget szeretne, ugyanakkor sem ő, sem a Chelsea, sem az esetleges kérői nincsenek jó helyzetben: a játékos szerződése 2025-ig szól, a 80 millió eurós, a kapusok közt mai napig rekordot jelentő egykori vételár miatt pedig nem adnák el néhány millióért cserébe őt. 

Kepa az idei szezonban csupán egy bajnokin védett
Szóljon hozzá!