Hazai - 2022.1.4.

NB I: kilenc és fél év után távozik a Pakstól a védő

 

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette, Kulcsár Dávid elhagyja a Tolna megyei együttest.

 

Kulcsár – akit 2019-ben térdszalagszakadás miatt meg kellett műteni – a mostani idényben mindössze öt meccsen játszott az NB I-ben, mind az öt alkalommal csereként. A Paks tavaly januárban 2023-ig meghosszabbította a szerződését, ám a jelek szerint a futballista idő előtt távozik.

Kulcsár Dávid közel tíz év után áll tovább Paksról. (Fotó: Földi Imre)

„Mindig jó szívvel fogok visszaemlékezni a klubnál töltött hosszú időszakomra és az egész paksi családra – idézi a paksifc.hu Kulcsár Dávidot. – Ezek igazán szép évek voltak, a klubbal mindig lojálisak voltunk egymás irányába, és bíztunk egymásban, ami nekem nagyon sokat számít, így nem véletlen ez a kilenc és fél év. Imádtam és szerettem itt futballozni, felettébb jól éreztem magam a csapatnál, és rendkívül hiányozni fog az a közeg, amit a paksi öltöző adott. Pakson született meg a kisfiam, itt lett családom, de sajnos most ez így alakult. Már érett a váltás, akár a múlt nyáron, viszont ezúttal realizálódott is. Lelkileg már készültem rá, talán most könnyebb egy kicsit, de még így is nehéz a szívemnek elhagyni Paksot. Azért döntöttem így, hogy folyamatos játéklehetőséget kapjak. Hála istennek az egész pályafutásom során többé-kevésbé alapembernek számítottam, nem volt ez máshogy Pakson sem, ugyanakkor az utolsó egy év nem úgy alakult, ahogy azt terveztem. Számomra mindig is a játék volt a legfontosabb, hogy minél többet a pályán legyek. Egészen biztos, visszajáró vendég leszek, amikor tehetem, és bízom benne, szeretettel fogadnak majd a klubnál vendégként is. A szurkolók folytassák úgy, ahogy eddig, álljanak ki továbbra is teljes mellszélességgel a csapat mellett. Pakson mindenki egy irányba húz, és mindenki a folyamatos fejlődésért dolgozik, így remélem, minél szebb eredményeket tartogat a jövő a klub számára.”

Szóljon hozzá!