Bundesliga - 2023.1.23.

VB-bronzérmes védővel erősítettek Schäferék

A magyar válogatott középpályás, Schäfer András klubja, a német labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) 16 forduló után harmadik helyen álló Union Berlin mindenben megegyezett a skót Celtickel a világbajnoki bronzérmes horvát védő, Josip Juranovic szerződtetését illetően – jelentette be honlapján a német klub.

A német Sky Sports portál úgy tudja, a berliniek a játékossal és a glasgow-iakkal is mindenben megegyeztek, a 27 éves, a védelem jobb oldalán bevethető Josip Juranovic átigazolását illetően, s hatmillió eurót fizetnek a katari világbajnokságon bronzéremig jutó csapat alapemberéért, de bizonyos feltételek teljesülése esetén a transzfer díja tízmillió euróra is emelkedhet.

Az Unionnak mindenképp meg kellett erősítenie védelmét, hiszen az ugyancsak a védelem jobb oldalán bevethető Julian Ryersont a héten ötmillió euróért kaparintotta meg a Borussia Dortmund.

A zágrábi születésű védő az NK Dubravánál nevelkedett, majd a Hajduk Splitből már a horvát válogatottba is meghívót kapott, ezt követően 2020-ban a lengyel Legia Warszawához igazolt, majd egy évvel később a skót Celtic szerződtette, ahonnan most kivásárolták a berliniek.

Szóljon hozzá!