Hazai - 2023.3.23.

Ismét Nebojsa Vignjevics az Újpest vezetőedzője – hivatalos

Csütörtökön az Újpest FC a várakozásoknak megfelelően hivatalos honlapján bejelentette: ismét Nebojsa Vignjevics a csapat vezetőedzője, miután Milos Kruscsicsnak megköszönték az elvégzett munkáját.

Az Újpest FC hivatalos honlapjának közleménye szerint a klub csütörtökön közös megegyezéssel szerződést bontott Milos Kruscsiccsal, s rögtön ki is nevezte utódjául Nebojsa Vignjevicset – habár a közlemény arról nem szól, hogy a régi-új szakemberrel milyen hosszú megállapodást kötött a lila-fehér klub.

Vignjevics tavaly június után tért tehát vissza az NB I-be – Magyarországon legutóbb a Bp. Honvédot irányította –, s három év után dolgozik ismét a IV. kerültben. Az 54 éves szakember 2013 és 2020 között már vezette a lila-fehéreket, s irányításával a csapat 2018-ban bajnoki bronzérmes lett, kétszer (2014-ben és 2018-ban) megnyerte a Magyar Kupát és 2014-ben a Szuperkupát is. Ez alatt a hét év alatt – az újpestiek honlapjának statisztikái szerint – 258 tétmérkőzésen ült a kispadon, 107 győzelem, 75 döntetlen és 76 vereség volt a mérlege. 

 

Szóljon hozzá!