Premier League - 2023.3.17.

Már nem Patrick Vieira a Crystal Palace menedzsere – hivatalos

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Crystal Palace a hivatalos oldalán jelentette be, hogy azonnali hatállyal menesztette a fővárosi csapatot 2021 óta irányító menedzsert, Patrick Vieirát.

A 46 éves szakember mellett három stábtag – Osian Roberts, Kristian Wilson és Saïd Aïgoun – is távozik a klubtól.

Mély sajnálattal, de meghoztunk egy nagyon nehéz döntést – nyilatkozta a klubhonlapnak Steve Parish, a Crystal Palace elnöke és társtulajdonosa. – Az elmúlt hónapok eredményei folytán nehéz helyzetbe kerültünk, és úgy éreztünk, hogy a csapatnak változásra van szüksége a Premier League-tagság megőrzéshez. Patrick 2021-es érkezése óta nagy hatást gyakorolt a klubra, és úgy én, mint a klub többi alkalmazottja nagy becsben tartjuk őt. A csapat vele az előző idényben a 12. helyen végzett és bejutott az FA-kupa elődöntőjébe. Patrick mindent megtett a klubért, mi pedig hálásak vagyunk neki minden erőfeszítéséért.”

A Crystal Palace jelenleg a Premier League tabellájának a 12. helyén tanyázik, ám már 11 meccs óta nyeretlen. A „sasok” legközelebb vasárnap lépnek pályára bajnoki mérkőzésen az éllovas Arsenal otthonában.

 

Szóljon hozzá!