Liga BBVA - 2023.3.16.

Szerződést hosszabbítottak Karim Benzemával – sajtóhír

The Athletic értesülései szerint a Real Madrid és aranylabdás francia támadója mindenben megállapodott egymással és meghosszabbították Karim Benzema szerződését. Az új kontraktus értelmében a blancók csatára további egy évre, 2024-ig kötelezte el magát.

Karim Benzema szerződése 2023 júniusában járt volna le, de a legfrissebb információk szerint a francia csatár megegyezett klubjával, a Real Madriddal és 2024 nyaráig marad. 

Korábban megjelentek olyan hírek, amelyek szerint a támadó szerződését automatikusan meghosszabbítják abban az esetben, ha megnyeri az Aranylabdát, ám különböző madridi források ezt tagadták a The Athleticnek. 

Benzema mellett más játékosoknak is a nyáron jár le a kontraktusuk, Luka Modric, Nacho, Toni Kroos, Dani Ceballos és Marco Asensio is a hosszabbításra vár. 

A katari világbajnokság után a válogatottól visszavonult francia játékos minden idők második legeredményesebbje a spanyol főváros királyi klubjában, jelenleg 341 találatnál jár. Benzema ebben az idényben 27 meccsen lépett pályára a Real Madridban, 18 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki.

Szóljon hozzá!