Premier League - 2023.5.5.

Angliában köthet ki a Barcelona fiatal szélsője

Relevo információi szerint az angol labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Wolverhampton 30 millió eurót és Rubén Neves játékjogát ajánlotta fel a Barcelona szélsőjéért, Ansu Fatiért cserébe.

Hiába robbant be 2019-ben Ansu Fati, a Barcelona fiatal szélsőjének karrierje az utóbbi években nem úgy alakul, ahogyan azt eltervezte. A spanyol válogatott játékos a 2021–2022-es idényben 181 napot (35 meccset) hagyott ki sérülés miatt, a felépülése óta pedig kikerült a katalánok kezdőjéből. A most futó évadban minden sorozatot figyelembe véve 46 meccsen játszott, azonban a találkozók háromnegyedén cserként lépett pályára.

Fati kiemelt célpontja a Premier League-ben szereplő Wolverhamptonnak, a legfrissebb információk szerint az angol klub 30 millió eurót és Rúben Neves játékjogát ajánlotta fel a szélsőért. Azét a Rúben Nevesét, akinek az ügynöke, Jorge Mendes már hónapok óta azon dolgozik, hogy a katalán fővárosba vigye a portugál középpályást. A COPE újságírójának, Helena Condisnak az információi szerint az ügynök a Barcelonában töltött ideje alatt találkozott a gránátvörös-kékek elnökével, Joan Laportával is. 

Korábban a Barcelona vezetőedzője, Xavi nyilvánosan is védte Fatit, azonban a katalánok gazdasági helyzete miatt a klubnál megfontolhatják az ajánlatot. A játékos álláspontja ugyanakkor egyértelmű, maradni szeretne.

A gránátvörös-kékek a nyáron mindenképpen szeretnének egy belső középpályást igazolni, így ha Neves nem nyerné el Xavi tetszését, arra az esetre más opciói is vannak a klubnak.

 

Szóljon hozzá!