Ligue 1 - 2023.5.6.

Messi harmadannyi fizetésért is visszatérne Barcelonába – sajtóhír

Két hétre felfüggesztette hétszeres aranylabdás világbajnokát, Lionel Messit a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot (Ligue 1) vezető Paris Saint-Germain, mert az argentin nem vett részt csapata hétfői edzésén, helyette Szaúd-Arábiába utazott. Messi az RMC Sport értesülése szerint kijelentette, hogy harmadannyi fizetésért is kész visszatérni Barcelonába.

Fabrice Hawkins, az RMC Sports munkatársa számolt be róla, hogy egyre mélyül Lionel Messi és a Paris Saint-Germain közötti űr, s az argentin harmadannyi fizetésért is visszatérne korábbi sikerei helyszínére, Barcelonába.

A hétszeres aranylabdás szerződése 2023 június 30-án jár le Párizsban és a hírek szerint elhagyja a francia fővárost.

A hírek szerint a PSG által két hétre felfüggesztett Messinek a Barcelona 10 millió eurós éves fizetést ajánlott, az argentin pedig maga közölte, hogy vissza akar térni a katalán városba.

Az argentin állítólag arra vár, hogy a La Liga engedélyt adjon a pénzügyi gondokkal küzdő Barcelonának, ugyanakkor az RMC Sport arról is írt, hogy a szaúdi Al-Hilal – amely korábban 400 millió eurós fizetéssel csábította – rekordajánlatot készül tenni Messinek.

Szóljon hozzá!