Egyéb - 2023.7.12.

DVSC: harmadik felkészülési meccsén kikapott a csapat

Az ausztriai Windischgarstenben edzőtáborozó DVSC elszenvedte a nyári felkészülési mérkőzésein az első vereségét kedden. Miután az NB II-es Kazincbarcikát (3–0) és az NB I-es Kisvárdát (1–0) is kapott gól nélkül győzte le Szrdjan Blagojevics csapata az osztrák élvonalbeli Wolfsberger AC elleni mérkőzésen ez a széria megszakadt.

A három napja Ausztriában edzőtáborozó DVSC az osztrák élvonalban legutóbb a 9. helyen záró Wolfsberger AC ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen kedden és a 87. percben kapott góllal 1–0-s vereséget szenvedett.

A DVSC hivatalos honlapja szerint a Dzsudzsákék helyenként látványosan futballoztak, ám a játék összességében hullámzó volt. A hajrára fordulva aztán a debreceniek álltak közelebb a gólhoz, a 87. percben még is a WAC szerezte meg a vezetést, s mint később kiderült a győzelmet jelentő találatot.

A klubhonlap megjegyzi, hogy a mérkőzés előtt egy kényszerű változás történt a debreceniek keretében, a sérülést szenvedő Alexander Majzis hazautazott, Jorgosz Neofitidisz pedig csatlakozott a többiekhez.

FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Wolfsberger AC (osztrák I.)–DVSC 1–0
Windischgarsten,
DVSC: 
Milosevics – Kusnyír, Dreskovics, Lagator, Ferenczi J. – Loncar, Manrique – Vajda B., Dzsudzsák, Joao Oliveira – Dorian Babunszki. Cserék: Bárány, Ojediran, Romancsuk, Baranyai, Bódi, Bévárdi, Varga J., Mance, Szécsi, Kiziridisz. Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics.

Szóljon hozzá!