Hazai - 2023.7.8.

Spanyolországból igazolt balszélsőt a Paks

A labdarúgó NB I-ben szereplő Paksi FC a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződést kötött Földi Dominikkal. A 19 éves balszélső a spanyol UD La Cruz U19-es csapatától érkezett Bognár György csapatához.

Földi pályafutása a II. Kerületi UFC-nél kezdődött, majd a Ferencvárosnál és a Vasasnál folytatódott. Innen került a Deportivo Alavés U19-es együtteséhez. Közben a magyar utánpótlás-válogatottakban is szerepelt, összesen 17-szer.

„Fantasztikus érzés volt a Paks megkeresése – mondta Földi Dominik a paksiak honlapjának. – Spanyolországból visszatérve az egyetlen jó opciónak gondoltam. Mindenképpen itt szerettem volna tovább futballozni, a színtiszta magyar közegben, várom már a szezonrajtot. Nagyon jól érzem magam, célom pedig, hogy minél több játékidőt kivívjak magamnak. Szeretnék jó teljesítményt nyújtani, gólokat szerezni és gólpasszokat adni.”

Szintén a Paks keretét is érintő változás, hogy Nagy Richárd a BFC Siófoknál folytatja kölcsönben a 2023–2024-es évadban. Az 1994-ben született támadó korábban játszott Vácon, Kaposváron, míg Pakson három évet töltött el.

Szóljon hozzá!