Serie A - 2023.9.19.

Hármat lőtt Salernóban a Torino

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 4. fordulójának hétfői játéknapján a Torino 3–0-ra nyert a Salernitana vendégeként, míg a Bologna gól nélküli döntetlent játszott Veronában.

Az előző idényben a Torino és a Salernitana mindkétszer kétgólos döntetlent játszott. Most azonban a torinóiak nem bízták a véletlenre, és már a 15. percben megszerezték a vezetést. A vendégek szögletét követően a labda Alessandro Buongiornóhoz került, aki az ötösön belülről a kapuba passzolta.

A félidő vége előtt szép, jobb oldali támadás végén Nemanja Radonjics befelé cselezett, majd a tizenhatos vonaláról a kapu bal alsó sarkába csavarta a labdát, megduplázva a vendégek előnyét. A szünet után ismét a szerb középpályás villant. Raoul Bellanova hozta ziccerbe Radonjicsot, aki átvétel nélkül lőtte a labdát a Salernitana kapujába. Guillermo Ochoa ugyan beleért a lövésbe, védeni nem tudott. Nyolc perccel később ismét Radonjics talált be a hazai kapuba, a játékvezető azonban les miatt érvénytelenítette a találatot.

A Salernitana innentől kezdve már csak a szépítésért harcolt, a vendégvédelem azonban jól állta a sarat, így a Torino magabiztosan gyűjtötte be a három pontot. 0–3

A forduló záró mérkőzésén a Verona a Bolognát fogadta. A találkozó kevés izgalmat és helyzetet hozott, a felek összesen háromszor találták el a kaput. A Verona ugyan az első félidőben Isak Hien révén betalált, a játékvezető azonban a videobíró segítségével érvénytelenítette a gólt. 0–0

OLASZ SERIE A
4. FORDULÓ
Salernitana–Torino 0–3
 (Buongiorno 15., Radonjics 41., 50.)
Verona–Bologna 0–0

Szóljon hozzá!