Hazai - 2023.9.25.

Hazai pályán nem bírt az ETO a Haladással

A labdarúgó NB II 8. fordulójában a listavezető ETO a játéknap előtt 13. Haladást fogadta. A Bosnjak kiállítása miatt szinte az egész meccset emberhátrányban játszó vendégeknek a második félidőben sikerült egyenlíteniük.

LABDARÚGÓ NB II
8. FORDULÓ

ETO FC GYŐR–SZOMBATHELYI HALADÁS 1–1 (1–0)
Győr, 
ETO Park. 1654 néző. Vezette: Andó-Szabó Sándor (Aradi József, Kovács Gábor)
ETO: Ruisz – Vera, Szépe J., Keresztes K., Csontos D. (Vianna, a szünetben) – Vingler (Riquelme, 57.), Anton (Tóth R., 89.), Bumba – Diarra (Lacza A., 57.), Huszár M. (Kröhn, 60.), Skvarka. Vezetőedző: Antonio Munoz
HALADÁS: Pálfi D. – Nyíri V. (Beronja, 90.), Jagodics M., Csonka B., Bosnjak, Doktorics – Simut (Horváth R., a szünetben), Zvekanov, Csernik (Szakály A., 77.), Rácz B. (Mohos, 68.) – Pintér A. (Kelemen, 68.). Vezetőedző: Alekszandar Jovics
Gólszerző:
 Bumba (7. – 11-esből), ill. Pintér A. (49.) 
Kiállítva: Riquelme (82.), ill. Bosnjak (6.)
MESTERMÉRLEG
José Antonio Munoz:
 – Sok helyzetet dolgozott ki a csapat, de nem voltak elég pontosak a befejezések. Ám ilyen a futball, a jövőben jobban ki kell használnunk a lehetőségeinket, emellett erős védelemre van szükségünk.
Alekszandar Jovics: – A korai kiállítás miatt fizikailag és mentálisan is nagyon nehéz volt a mérkőzés. A csapat erejét bizonyítja, hogy nem látszódott meg az emberhátrány, sőt, helyzeteket is ki tudtunk alakítani.

Szóljon hozzá!