Hazai - 2023.9.29.

Négy nap, három edzőváltás – Weitner távozik Pécsről

Itt a harmadik edzőváltás ezen a héten a labdarúgó NB II-ben, Csizmadia Csaba és Jeney Gyula után Weitner Ádám sem folytathatja munkáját, távozik a Pécsi MFC-től – számolt be róla a klub honlapja.

Elváltak a Pécsi MFC és az eddigi vezetőedző útjai, a klub vezetősége a mai nappal felbontotta a tavaly nyáron érkező tréner szerződését. A 41 esztendős Weitner Ádámmal együtt távozik Lazar Sztanisics asszisztens edző is.

A pécsi klub az új vezetőedző személyét illetően hosszú távú, szakmailag megalapozott megoldásban gondolkodik, addig is Németh Zsolt irányítja a csapatot.

A Pécs szerdán az NB II 9. fordulójában 3–0-ra kikapott a baranyai rangadón a Kozármisleny vendégeként és 13 ponttal a bajnokság 8. helyén áll. Érdekesség, hogy a pécsiek az első hét fordulóban gólt sem kaptak és veretlenek voltak, aztán az előző két bajnokijukat elveszítették, s ezeken négy gólt szedtek be.

Ez a harmadik edzőváltás a héten, hétfőn Csizmadia Csaba munkáját köszönték meg Gyirmóton, míg szerdán este Jeney Gyula távozását jelentette be az Ajka. Összességében már öt edzőváltás történt az NB II most futó idényében.

Szóljon hozzá!