Légiósok - 2023.9.16.

Varga Kevin megegyezett az új csapatával

A ciprusi Apollon Limassol most hivatalosan is bejelentette, hogy megegyezett a legutóbb Debrecenben játszó, szabadon igazolható magyar válogatott szélsővel, Varga Kevinnel.

Az élvonalban három forduló után hatodik helyen álló ciprusi csapat közölte, hogy a magyar válogatott szélső 2024 májusáig írt alá, viszont lehetősége lesz akár két évvel is meghosszabbítania a szerződését. Vargának még át kell esnie a kötelező orvosi vizsgálatokon, hogy véglegesíthessék a szerződést.

A 27 éves támadónak 2023. július 1-jén járt le a szerződése nevelőegyesületénél, melyhez 2017 után tért vissza idén februárban, miután a Kasimpasa, a svájci Young Boys és a szintén török Hatayspor játékosa is volt.

A válogatottban 2018-ban mutatkozott be, azóta összesen 14 alkalommal lépett pályára, és egy gólt szerzett magyar színekben. 

Az Apollon – Szalai Attila is itt játszott 2019 nyarától másfél éven át – három forduló után egy győzelemmel és két döntetlennel hatodik a ciprusi bajnokságban, a nemzetközi kupasorozatokban jelenleg nem érdekelt.

Szóljon hozzá!