Premier League - 2023.9.15.

Walker két évet hosszabbít a Manchester Cityvel

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester City a hivatalos honlapján jelentette be, hogy 2026-ig meghosszabbítja Kyle Walker szerződését.

Az angol válogatott védő 2017-ben került a Tottenhamtől a Manchester Cityhez és kulcsszereplővé vált a csapat sikereiben, köztük a tavalyi triplázásban. 

A klubnál eltöltött évei alatt ötször nyerte meg a Premier League-et, kétszer a FA-kupát, egyszer a Bajnokok Ligáját és egyszer az UEFA Szuperkupát. 

A 33 éves jobbhátvéd eddigi szerződése az idény végéig szólt, most még két évet hosszabbít vele a Man. City, így 2026-ig a klub játékosa lehet, annak ellenére, hogy a nyáron több sajtóinformáció utalt arra, hogy a Bayern Münchennél folytatja jövőre a pályafutását. 

„Minden egyes pillanatra emlékszem az elmúlt hat évből. Fantasztikus edzőm van, nagyszerű csapattársaim és egyértelműen a mi szurkolóink a legjobbak. Minden szinten érzem, hogy támogatnak. Alig várom, hogy mit hoz a következő néhány év” – idézte Walkert a City hivatalos oldala.  

A WALL STREET FARKASA CÍMŰ FILM HÍRES JELENETÉT ÚJRAALKOTVA JELENTETTE BE A CITY, HOGY WALKER MARAD A KLUBNÁL 

Szóljon hozzá!