Hazai - 2023.10.3.

Fölényesen győzte le idegenben a Nyíregyháza a Pécset

A labdarúgó NB II 10. fordulójának záró mérkőzésén a Pécsi MFC problémái tovább nőttek, hiszen harmadik meccse nem tudott pontot szerezni, s még régebben volt, hogy gólt ünnepelt volna. Ráadásul a Nyíregyháza nem kegyelmezett, s négyszer, még a hosszabbításban is megrezgette Helesfay hálóját (0–4).

LABDARÚGÓ NB II
10. FORDULÓ
PÉCSI MFC–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0–4 (0–0)
Pécs, PMFC Stadion, 600 néző. Vezette: Kovács Imre (Máyer Gábor, Nagy Viktor)
PMFC: Helesfay – Svedjuk, Rácz L. (Gera Z., 65.), Takács Zs., Majnovics (Varga B., 84.) – Terbe, Hudák M. – Bachesz, Gyurkits (Bukovics, 79.), Szabó M. (Vas B., 84.) – Harsányi (Tóth-Gábor, 78.). Megbízott edző: Németh Zsolt
NYÍREGYHÁZA: Fejér – Rjaskó, Gengeliczki, Baki (Alaxai, 52.) – Farkas B., Toma, Kesztyűs B. (Sigér Á., 67.), Nagy B. – Nagy D. (Pataki B., 82.), Géresi (Németh B., 82.), Herjeczki (Gresó, 67.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Nagy D. (72.), Géresi (79.), Gresó (80.), Németh B. (90+2.)
MESTERMÉRLEG
Németh Zsolt: 
– Nem volt benne a meccsben a súlyos vereség, de az egyéni hibák után összeomlottunk, ami megengedhetetlen. Az NB II-ben férfiak játszanak, nem kislányok.
Tímár Krisztián: – Boldogok vagyunk. Az első félidőben nyögvenyelősen futballoztunk, a szünet után viszont már harapott a csapat.

Szóljon hozzá!