Hazai - 2023.11.15.

Három Szpari-játékos sérült meg, de hamar visszatérhetnek

A vasárnapi, Nyíregyháza Spartacus–BVSC NB II-es labdarúgómeccs első félidejében három Szpari-játékos is megsérült, de Rjasko Mihajlo, Nagy Barnabás és Toma György sérülése sem súlyos, mind a három labdarúgó ott lehet a következő, Csákvár elleni találkozón – számolt be róla a klub honlapja.

A most futó idény egyik legfurcsább mérkőzését vívta vasárnap a Nyíregyháza Spartacus és a BVSC-Zugló. Az első félidőben Baki Ákos kiállítása miatt nemcsak emberhátrányba került a Szpari, hanem Rjasko Mihajlo és Nagy Barnabás meg is sérült – előbbinek egy ütközés után a térde fájt, a gólpasszt adó Nagy Barnabás pedig éppen a gólt megelőző elfutásnál (34.5 km/órás sebességgel futott) sérült meg; a balhátvédnek megrándult a hajlítója. A játékot egyikük sem tudta folytatni, így Tímár Krisztián vezetőedzőnek cserélnie kellett.

A félidő hajrájában aztán Toma György térde ütközött össze az egyik vendégjátékos térdével, a Szpari középpályása is csak bicegve tudta befejezni a játékrészt, s a szünet után már rá sem számíthatott a szakmai stáb.

A játékosok azóta orvosi vizsgálatokon estek át, amelyeken kiderült, hogy egyik sérülés sem annyira komoly, hogy hosszabb kihagyásra legyen szükség. A tervek szerint mindhárom labdarúgó rendben lesz a jövő hétvégi, Csákvár elleni idegenbeli találkozóra.

 

 
 
Szóljon hozzá!