Premier League - 2023.12.26.

Álvarez után ismét a Rivertől igazol csodatinit a City – sajtóhír

Julián Álvarez után újabb fiatal argentin támadóval erősödhet az angol élvonalban (Premier Legaue) érdekelt Manchester City labdarúgócsapata – írja az olasz transzferguru, Fabrizio Romano.

A 17 esztendős Claudio Echeverri (akit az egykori bolíviai klasszis, Marco Etcheverry után El Diablitónak, vagyis ördögfiókának becéznek) az argentin River Plate játékosa, amellyel idén megnyerte hazája bajnokságát, míg az idei, indonéziai U17-es világbajnokságon a négy közé vezette a korosztályos argentin válogatottat, amely végül a negyedik helyen zárta a tornát.

A Premier League címvédője több mint 20 millió eurót fizet a kiválóan cselező támadó középpályásért, aki – hasonlóan honfitársához, Julián Álvarezhez – egy darabig kölcsönben maradna a Buenos Aires-i klubnál. A kölcsönidőszak pontos hosszáról egyelőre nincs formáció.

Romano ugyanitt megjegyzi, hogy a City Echeverri mellett a Leeds United 15 éves üdvöskéjét, Finlay Gormant már meggyőzte arról, hogy a manchesteri klub kötelékében folytassa pályafutását.

 

Szóljon hozzá!