Serie A - 2024.1.7.

A Juventustól erősített a Roma – hivatalos

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma a klub hivatalos honlapján jelentette be, hogy az idény végéig kölcsönveszi a Juventus 18 éves belső védőjét, Dean Huijsent.

„Azonnal lenyűgözött a fogadtatás, amit kaptam” – mondta Dean Huijsen, majd hozzátette: „Nem volt nehéz döntés. Nagyszerű klubhoz csatlakozom, nagyszerű edzővel és sok bajnokkal, akikkel kiváltság lesz megosztani az öltözőt. Remélem, hogy együtt elérhetjük a céljainkat.”

Tiago Pinto, a római csapat igazgatója úgy gondolja, hogy Huijsen a fiatal kora ellenére nagy hatással lesz José Mourinho együttesének szereplésére. A 195 centiméter magas, 18 éves belső védő a Juventus első és második csapata között ingázott. A harmadosztályban rendre végigjátszotta találkozóit, míg az első osztályban legtöbbször csak a kispadon kapott helyet. A holland korosztályos válogatottban szerepet kapó Huijsen a Juventus felnőtt csapatában eddig csupán egyszer, a Milan elleni bajnoki mérkőzésen lépett pályára. Akkor csereként 12 percet kapott.

Szóljon hozzá!