Hazai - 2024.1.26.

FELKÉSZÜLÉS: A DVSC ÉS A KISVÁRDA GYŐZÖTT, A PUSKÁS AKADÉMIA KIKAPOTT

A Ferencvároson kívül további három NB I-es labdarúgócsapat játszott nemzetközi felkészülési mérkőzést csütörtök délután: a Debrecen 2–0-ra verte montenegrói ellenfelét, a duplázó Kisvárda 2–1-re koszovói, 3–2-re kazah riválisát, míg a Puskás Akadémia 2–0-ra kikapott a cseh bajnokság első helyezettjétől, a Sparta Prahától.

KÉT DZSUDZSÁK-BEADÁS, KÉT LOKI-FEJES GÓL

A DVSC a montenegrói bajnokság listavezetője, a Buducsnoszt Podgorica ellen zárta a törökországi felkészülési mérkőzések sorát, és azok kaptak főszerepet, akik a Novi Pazar elleni szerdai meccsen nem vagy csak keveset játszottak – derült ki a debreceni klubhonlap beszámolójából.

A Loki két fejes góllal nyerte meg a mérkőzést: a 10. percben Dzsudzsák Balázs szabadrúgása után Ferenczi János fejelt 10 méterről a kapuba, majd a 62. percben megint Dzsudzsák volt az előkészítő, és Bárány Donát bólintott a hálóba.

DEBRECENI VSC–BUDUCSNOSZT (montenegrói) 2–0 (1–0)
Belek
DVSC: Megyeri – Kusnyír, Lagator, Pellumbi (Mojzis), Ferenczi J. – Loncsar, Manrique – Vajda B. (Szécsi M.), Dzsudzsák (Bódi), Domingues (Kiziridisz) – Bárány (Cibla)
G.: Ferenczi (10.), Bárány (63.)

Szóljon hozzá!