Hazai - 2024.1.26.

HOSSZABBÍTOTT A DVTK SAJÁT NEVELÉSŰ, 20 ÉVES KÖZÉPPÁLYÁSA

Az NB I-ben szereplő Diósgyőri VTK a hivatalos oldalán jelentette be, hogy szerződést hosszabbít a 20 éves középpályásával, Csatári Gergővel.

A klub a honlapján arról nem adott ki hivatalos információt, hogy konkrétan meddig tart a jövő hónapban 21. életévét betöltő Csatári új szerződése, de azt kijelenti, hogy továbbra is marad Kazincbarcikán kölcsönben. 

Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbítottunk a DVTK-val. Ebben a korban az a legfontosabb, hogy minél több időt töltsek a pályán, és ezt a lehetőséget folyamatosan megkapom Kazincbarcikán. Jó csapat alakult ki egy kiváló stáb vezetésével, sok munkát végzünk a minél jobb eredmény elérése érdekében. Jó úton járunk, de még nem dőlhetünk hátra. A kooperációs szerződésnek köszönhetően újabb diósgyőri fiatalok érkeznek Barcikára, ami furcsa érzés, mert eddig én voltam a legfiatalabb, de örülök, és próbálok nekik segíteni a beilleszkedésben” – idézte a DVTK Csatárit. 

A fiatal középpályás utánpótláséveit szinte teljes egészében Diósgyőrben töltötte, majd a csapatban az NB II-ben pályára is lépett, s az élvonalban eddig kétszer ülhetett a kispadon. Az előző idényt már Kazincbarcikán töltötte. 

Szóljon hozzá!