Hazai - 2024.1.23.

KÉT JÁTÉKOS TÁVOZIK KOZÁRMISLENYBŐL, A JOBBHÁTVÉD KÉCSKÉRE MEGY

Sági Milán és Rácz Balázs távozik a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármislenytől, előbbi Tiszakécskére igazol, míg utóbbi visszatér a DVSC-hez – számolt be róla a klub honlapja.
 

 

Sági Milán egy éve, a téli átigazolási időszakban érkezett Kozármislenybe, 23 bajnoki mérkőzésen lépett pályára az együttesben az NB III-ban és az NB II-ben. Játékát többször nehezítették sérülések is, így ősszel nem tudta állandósítani helyét a kezdőcsapatban. Most elfogadta a szintén NB II-es Tiszakécske ajánlatát és Bács-Kiskun vármegyeiekhez igazolt

Egy héttel ezelőtt kerestek meg Tiszakécskéről, s a több játéklehetőség reményében döntöttem úgy, hogy a TLC-nél folytatom a labdarúgást – mondta a 28 éves hátvéd a kécskeiek honlapján. – Jobb oldali védőként szeretek a leginkább futballozni. Szeretnék minél több játékpercet szerezni, a csapatot pedig hozzásegíteni közös céljaink eléréséhez.”

Rácz Balázs 2023 nyarán érkezett Kozármislenybe az NB I-es Debrecen kölcsönjátékosaként, szerződése 2024. január 15-ig szólt, melyet a felek nem hosszabbítottak meg. A „fiatalszabálynak” is megfelelő labdarúgó ősszel öt másodosztályú bajnokin lépett pályára.

 
 

 

Szóljon hozzá!