Bundesliga - 2024.3.21.

A BAYERN MEGTETTE VÉGSŐ AJÁNLATÁT DAVIESNEK

A bajnoki címvédéstől távolodó Bayern München labdarúgóklub megtette végső ajánlatát Alphonso Daviesnek, aki iránt a Real Madrid érdeklődik.

Max Eberl sportigazgató elárulta: a kanadai légiós elé olyan konkrét szerződés került, amelyre igennel vagy nemmel kell válaszolnia.

A 23 éves Davies 2019 januárjában került a bajorokhoz és jövő nyárig van megállapodása, de távozása esetén a klub akkor már nem kapna érte semmit. Mint megírtuk, a spanyol média szerint a Real Madrid szóban már megegyezett a játékossal, így már csak a Bayern Münchennel kell dűlőre jutnia. A Marca arról számolt be, hogy a bajrok 50 millió eurót kérnek a védő játékjogáért – ezzel szemben a Real első ajánlata 35 millió euró lesz.

A Bayern Münchennek – amelynek Lőw Zsolt a másodedzője – már csak minimális esélye van a címvédésre a Bundesligában, hiszen tíz pont a hátránya az éllovas Bayer Leverkusennel szemben. A Bajnokok Ligájában ugyanakkor még versenyben van, a negyeddöntőben az angol élvonalban éllovas Arsenallal találkozik.

Szóljon hozzá!