Légiósok - 2024.3.14.

DÁRDAI BENCE A WOLFSBURGBAN FOLYTATHATJA – SAJTÓHÍR

Dárdai Bence a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Wolfsburgban folytathatja pályafutását. Legalábbis ha hinni lehet a német átigazolási ügyekben bennfentes Florian Plettenbergnek.

A Sky Sports német kiadásának átigazolási ügyekben jártas újságírója, Florian Plettenberg szerda este az X-oldalán kürtölte világgá a hírt, hogy a Hertha 18 éves magyar játékosa, Dárdai Bence a Bundesligában jelenleg 13. helyen álló Wolfsburgban folytathatja a pályafutását. Plettenberg információi szerint a legifjabb Dárdai fivér ingyen kerül a Wolfsburghoz, amely egy hosszú távú szerződést köt majd vele.

A szakíró ugyanakkor bejegyzésében arra is felhívta a figyelmet, hogy a klubok eddig csak szóbeli megállapodást kötöttek egymással, a szerződést még nem írták alá. Ennek ellenére az üzlet szinte biztosra vehető, sőt, Plettenberg azt is tudni véli, hogy a berlini klub csak csekély kompenzációs díjat kap a játékosáért, akinek a nyáron amúgy is lejárna a szerződése a fővárosi együttesnél.

Szóljon hozzá!