Hazai - 2024.3.29.

KÖZÖNSÉGTALÁLKOZÓ SZOBOSZLAI DOMINIKKAL ÉS AZ EB-RE KÉSZÜLŐ VÁLOGATOTTAL

Szoboszlai Dominikkal és a teljes magyar válogatottal találkozhatnak a rajongók 2024. május 30-án, egy ez idáig példa nélküli show keretében.

A Papp László Budapest Sportarénában megrendezendő eseményen a közönség megismerheti a Salzburgon és Lipcsén át Liverpoolig tartó út teljes történetét – maga a főszereplő, Dominik nézőpontjából. A júniusban kezdődő kontinenstorna előtt alig néhány héttel ez a közös buzdítás is hozzájárulhat a magyar válogatott jó szerepléséhez. Az este során a közönség meglepetésvendégekkel is találkozhat. Az interaktív Szoboszlai Live talkshow-ban Dominikot számtalan kérdéssel bombázzák majd, és az Arénához méltó körítés sem marad el.

„Olyan interaktív talkshow-t álmodtunk meg, amire korábban nem volt példa Magyarországon. Nem titkoltan az a célunk, hogy aki ellátogat május 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, olyan vizuális és tartalmi élménnyel távozzon, amit hosszú ideig nem felejt el – mondta Esterházy Mátyás, az EM Sports ügyvezetője, Dominik menedzsere. – Partnereinkkel és támogatóinkkal azon dolgozunk, hogy olyan eseményt hozzunk létre, amelyen a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerhetnek egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. Nem utolsósorban pedig szeretnénk a fiataloknak inspirációt adni az életükhöz, hogy testközelből láthassák: kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető.”

„Elképesztő az a hangulat, ami a válogatottnál körülvesz bennünket, és az a támogatás, amit a szurkolóktól kapunk – tette hozzá Szoboszlai Dominik. – Leírhatatlan érzés, hogy minden hazai mérkőzésen telt ház előtt léphetünk pályára! Május 30-án kicsit másképp, de újra együtt lehetünk. Tegyük ezt a napot is felejthetetlenné!”

Szóljon hozzá!