Hazai - 2024.3.5.

NOVÁK KIHAGYTA, KÖBÖL BELŐTTE A 11-EST, DE IKSZELT A NYÍREGYHÁZA

A labdarúgó NB II 23. fordulójának hétfő esti meccsén az első helyen álló, a legutóbbi tíz bajnoki meccséből kilencet megnyerő és egyszer ikszelő Nyíregyháza Balmazújvárosban fogadta a Soroksárt. Az első félidőben Novák Csanád kihagyott egy 11-est, a másodikban Köböl Krisztián belőtte a büntetőt, de a vendégek így sem tudtak győzni (1–1).

LABDARÚGÓ NB II
23. FORDULÓ
NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC–SOROKSÁR SC 1–1 (0–0)
Balmazújváros 400 néző. Vezette: Zimmermann Márió (Becséri Gergely, Ring Kevin)
NYÍREGYHÁZA: Dala – Alaxai, Baki, Gengeliczki (Temesvári, 81.) – Farkas B., Kesztyűs B., Toma (Sigér Á., 60.), Nagy B. – Nagy D., Novák Cs., Beke P. (Kovácsréti, 60.). Vezetőedző: Tímár Krisztián
SOROKSÁR: Mergl – Kaján, Say (Króner, a szünetben) Kékesi, Vági – Vass Á. Köböl (Németh E., 84.) – Borbély B. (Hajdú R., 63.),  Tóth A., Korozmán – Dragóner F. (Gálfi, 79.). Vezetőedző: Lipcsei Péter
Gólszerző: Temesvári (88.), ill. Köböl (73. – 11-esből)
MESTERMÉRLEG
Tímár Krisztián: – Rengeteget utaztunk a múlt héten, ezzel együtt nagyon beleálltunk a mérkőzésbe, de a játék nem volt az igazi. Kihagytuk a tizenegyest, de végig hittünk abban, hogy legalább döntetlenre tudjuk menteni a mérkőzést.
Lipcsei Péter: – A mérkőzés előtt aláírtam volna az egy pontot, a játék képe alapján viszont nem vagyok elégedett vele. Ha pontosabbak az utolsó passzok, a győzelem is a miénk lett volna.

Szóljon hozzá!