Hazai - 2024.4.11.

Bognár György meghosszabbította szerződését Pakson

Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését a labdarúgó NB I-ben második helyen álló Paksi FC vezetőedzője, Bognár György – jelentette be honlapján a Tolna vármegyei klub.
Bognár György először 2020 szeptemberében lett a Paks vezetőedzője, amikor egészen 2022 májusáig irányította a csapatot, de 71 mérkőzés után távozott. A szakember azonban kevesebb mint egy évvel később, 2023 februárjában visszatért a tolnai csapathoz, mellyel azóta 46 mérkőzésen 27 győzelem, hét döntetlen és 12 vereség a mérlege.

A Paks vezetőedzőjének eredetileg az idény végén járt volna le a megállapodása, de a felek ezt újabb egy évvel, a 2024–2025-ös kiírás végéig meghosszabbították.

„Mindig csak egy évre szóló szerződést kötök, és mikor Haraszti Zsolt ügyvezetőnk megkeresett, hogy beszéljünk a hosszabbításról, nagyon rövid idő alatt megegyeztünk. Csak a közös együttműködésről esett szó, ami elég is volt a megállapodás hosszabbításához. Az elmúlt időszakban csapatjátékban nagyot léptünk előre, ugyanakkor improvizációban, játékkészségben, helyzetkialakításban egy kicsit visszaestünk. Én azokat a mérkőzéseket élvezem, mikor több helyzet és több gól van. Azért is dolgozunk, hogy a nyáron sikerüljön a csapatot olyan posztokon megerősíteni, hogy a játékunk tovább javuljon” – fogalmazott Bognár a paksifc.hu-nak.

Szóljon hozzá!