Hazai - 2024.4.10.

Paks: Vécsei Bálint három évre írt alá – hivatalos

Ahogy arról a Nemzeti Sport elsőként beszámolt: a Paksi FC szerződtette a 12-szeres válogatott középpályást, Vécsei Bálintot.
„Örömmel jelentjük, hogy klubunk a mai napon szerződtette Vécsei Bálintot” – írja a Paksi FC hivatalos honlapja, megerősítve ezzel reggeli értesülésünket.

A tolnaiak honlapja részletesen bemutatja a miskolci születésű játékos utánpótláskorban Kazincbarcikáról induló, majd a Honvédban, aztán Olaszországban és Svájcban, majd a Ferencvárosban legutóbb pedig Japánban folytatódó karrierjét. Mint ismeretes, a középpályás Vécsei Bálint tavaly nyáron a szerződése lejártával három és fél év után hagyta el a Ferencvárost. Rövid ideig a japán Kobéban szerepelt, és bár bajnokságot nyert a csapattal, csak két bajnokin játszott, ezért januárban távozott a klubtól.

„Nagyon örülök, hogy végre aláírhattam, az utóbbi időszakban nagyon hiányzott már, hogy csapattal készüljek és mérkőzéseket várhassak. Hiányzik az a fajta adrenalin, amit egy bajnoki találkozó ad egy játékosnak. Boldog vagyok, hogy Paksra szerződtem, és komoly célokért küzdhetünk. Szeretnék segíteni, hogy megtartsuk a második helyet, valamint kivívni egy újabb kupadöntőt – ezek nagyszerű szezonzárást ígérnek. A nyáron tehát remélhetőleg a nemzetközi porondra készülhetünk, ami vonzó volt számomra. Úgy gondolom, ma Magyarországon mindenki szereti nézni Bognár György filozófiáját, általában sok gól születik, és úgy érzem, idomulni tudok ehhez. Nagyon várom a közös munkát, szeretném újra élvezni a labdarúgást” – nyilatkozta a paksi szerződés aláírását követően a tizenkétszeres magyar válogatott középpályás.

Vécsei megállapodása a klub tájékoztatása alapján három évre szól.

Szóljon hozzá!