Hazai - 2024.5.8.

Összeállt a Haladás szakmai stábja az NB II utolsó három fordulójára

Az asszisztens edzői posztjáról előrelépő Bosnjak Predrag mellett Jakab Csaba kapusedző, Bánfalvi Zsolt asszisztens edző, valamint Elek Zsolt erőnléti edző irányítja a Haladást az NB II utolsó három fordulójában – derült ki a szombathelyi labdarúgócsapat hivatalos honlapjának kedd délutáni híréből.
az eddigi vezetőedző, Alekszandar Jovics hétfőn benyújtotta lemondását, amelyet a klub vezetősége elfogadott. A szerb tréner 2023 júniusától irányította a csapatot.

Az utolsó három fordulóra szóló kinevezés a kisebbségi tulajdonos Illés Akadémia szakvezetőségével folytatott egyeztetést követően született meg. Az edzői csapatot irányító Bosnjak kifejezett kérésére a távozását hétfőn szintén bejelentő Rúzsa Iván asszisztensedző mégis a szakmai stáb tagja marad.

Joviccsal a Haladás 31 bajnoki mérkőzésen kilenc győzelmet ért el 11 döntetlen és 11 vereség mellett, jelenleg a 13. helyen áll, három fordulóval a bajnokság vége előtt hat pont az előnye a már kieső helyen álló PMFC előtt.

A bajnoki hajrában a szombathelyiek a Vasassal (idegenben), az Ajkával (otthon), végül a Gyirmót FC Győrrel (i) játszanak.

Szóljon hozzá!