Légiósok - 2024.7.6.

Ádám Martin elköszönt az Ulszantól

A dél-koreai Ulszan HD a csapat pénteki bajnoki mérkőzése után hivatalosan is elköszönt magyar válogatott csatárától, a 29 éves Ádám Martintól.
Ahogy a hét elején jeleztük, a magyar válogatott csatár, Ádám Martin két év után elhagyja a dél-koreai Ulszan HD-t, amely a Szuvon FC elleni, idegenbeli meccset (1–1) követően jelentette be, hogy a támadó közös megegyezéssel távozik, egyúttal megköszönték a klubért végzett munkáját és sok sikert kívántak neki további pályafutásához. Ádám 2022 óta 67 meccsen 24 gólt és kilenc gólpasszt ért el a csapat színeiben, amellyel kétszer lett dél-koreai bajnok és szerepelt az ázsiai Bajnokok Ligájában is (tíz meccsen öt gólig jutott a sorozatban).

„Örülök, hogy sikerült méltóképp lezárni ezt a dél-koreai időszakot Ádám Martin pályafutásában, szépen búcsúzott tőle a klub. Úgy érzem, minden szempontból eredményes két éven vagyunk túl. Most, hogy szabadon igazolható, szeretnénk, ha magasabb szinten, erősebb bajnokságban is bizonyíthatna. Két évig tartanak a vb-selejtezők, és addig a válogatott egyértelműen kiemelt szempont marad a folytatás tervezésében. Élete legjobb fizikai állapotában, jó formában várja Martin az új kihívásokat” – nyilatkozta megkeresésünkre a csatár menedzsere, Papp Gábor.

Szóljon hozzá!