Hazai - 2024.7.9.

Joao Nunes aláírt Újpesten

Az Újpest hivatalos oldalán jelentette be, hogy igazolja Joao Nunest a portugál élvonalból.
Az Újpest a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a portugál Casa Pia csapatától érkezik a klubba a 28 éves belső védő.

A portugál játékos szülővárosában kezdte a karrierjét, majd megjárta Lengyelországot és a Panathinaikoszt is, mígnem a Puskás Akadémiához került 2021-ben. Az NB I-ben két idény alatt 53-szor lépett pályára a felcsútiaknál, majd hazatért a már említett fővárosi gárdához. Itt az elmúlt két idényben kulcsembere volt a csapatának, 45 találkozón erősítve a Casa Piát a portugál élvonalban.

„Joao Nunes érkezésével a védelmünk az idei idényre nagyjából összeállt, már csak akkor igazolunk a csapatrészbe, ha tényleg olyan játékos megszerzésére nyílik lehetőség, aki azonnali, minőségi ugrást jelentene. Joaonak nem csak a játéka, de a személyisége is meggyőzött minket arról, hogy rá van szükségünk. Tökéletesen illeszkedik az Újpest FC filozófiájába, biztos pontja lesz a védelemnek és olyan modell lehet a fiatalok előtt, akitől rengeteget tanulhatnak nem csak a pályán, de azon kívül is” – értékelte az igazolást Ratatics Péter, az Újpest FC elnöke.

Szóljon hozzá!