Külföldi - 2024.10.10.

Megható sorokkal köszöntek el Andrés Iniestától

Korábbi csapattársak, barátok, régi ellenfelek is elbúcsúztak a közösségi médián keresztül Andrés Iniestától, aki kedden jelentette be hivatalosan, hogy visszavonul az aktív labdarúgástól. A legendás középpályásnak megható sorokkal üzent például a Real Madrid, de Spanyolország miniszterelnöke, Pedro Sánchez is. Mostani összeállításunkban a búcsúüzenetek közül válogattunk.
Neymar sem feledkezett meg korábbi csapattársáról: „Megtiszteltetés volt veled játszani, sok örömteli napban volt részünk. Minden jót kívánok neked az elkövetkezőkhöz, barátom” – írta.
A Real Madrid is megható sorokkal köszönt el a legendás középpályástól: „Reagálva Andrés Iniesta bejelentésére, miszerint visszavonul a profi labdarúgástól, a Real Madrid CF., a klub elnöke és az igazgatótanács szeretné kifejezni elismerését, csodálatát és szeretetét a spanyol labdarúgás és a világfutball egyik legnagyobb legendája felé. Andrés Iniesta a karrierje során megnyert számos trófeán túl futballján és értékein keresztül gazdagította a sportágat. Ikonikus gólja a 2010-es világbajnokság döntőjében örökké él a spanyol szurkolók emlékeiben. A Real Madrid szeretné neki és a családjának a legjobbakat kívánni életük új szakaszára” – olvasható a klub honlapján.

Szóljon hozzá!