Cristiano Ronaldo irigynek tartja kritikusait

Cristiano Ronaldo pályafutása során harmadszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját, mégis sokan kritizálják a Real Madrid csatárának teljesítményét, arra hivatkozva, hogy az idény nagy meccsein gyengén játszott. A portugál futballista lőtte be a mindent eldöntő tizenegyest szombaton az Atlético Madrid elleni döntőben, de ez nem nyugtatta le a kétkedőket. Ronaldo szerint azok az emberek, akik nem ismerik el a sikereit, egyszerűen irigyek.

 

“Csak az irigy emberek nem érzik át a büszkeségemet. Engem azonban ez nem érdekel, mindig azokra figyelek, akik szeretnek” – nyilatkozta Ronaldo. – “Ez a Bajnokok Ligája-győzelem azoknak szól, akik mindig támogatnak, a szurkolóimnak Portugáliában és szerte a világban.”

ronaldo

Ronaldo idén 51 gólt szerzett a Real Madrid színeiben, de a PSG, az Atlético Madrid, a Barcelona és Manchester City elleni nyolc találkozón mindössze egyszer volt eredményes, még az áprilisi El Clásicón, a Real ellen.

 

“Ebben az idényben is én játszottam a legtöbb percet a csapatban, több mint 4000-et. Ez sok mindent megmutat nekem. Még mindig jó vagyok, fizikálisan és mentálisan egyaránt” – mondta a portugál klasszis, aki a június 10-én kezdődő Európa-bajnokságon a magyar válogatott ellen is bizonyíthat.

Szóljon hozzá!