Payet álomgólt szerzett, itthon mégis Hajdú B. István vitte el a showt – VIDEÓ

Péntek este a Franciaország-Románia mérkőzéssel kezdetét vette a 2016-os Európa-bajnokság. A kezdésre nem lehetett panaszunk, erről főleg Dimitri Payet gondoskodott, aki végig mesterien mozgatta a francia csapatot, ráadásul a mérkőzés hajrájában óriási gólt akasztott a jobb felső sarokba.

 

A nézőknek a szépségdíjas találat mellett a kommentátor, Hajdú B. István miatt is emlékezetes lehet a mérkőzés, ugyanis közönségkedvenc riporter szokásához híven ismét sziporkázott a mikrofon mögött.

 

A franciák a 89. percben másodszor is megszerezték a vezetést, amit Hajdú B. István így kommentált: „Lehet, hogy happy end lesz a vége?”

 

A riporter nyilván a házigazda franciák szemszögéből értette a happy endet, azonban a magyar-román rivalizálás miatt mindenképpen kétértelműen szellemes a mondat.

 

A találkozó hajrájában a románok jöhettek szabadrúgással a félpályáról, azonban Kassai Viktor játékvezető jelezte, hogy a labda nem jó helyen van. Ekkora Hajdú B. István újabb klasszikussal jelentkezett: „Ezt is megértük, hogy a román – francia területi vitát egy magyar döntött el”

 

Szóljon hozzá!