Hazai , Külföldi - 2016.8.8.

Dzsudzsák: Németország helyett irány az Egyesült Arab Emírségek

Dzsudzsák Balázs hétfőn utazott el Abu- Dzabiba, hogy a keddi orvosi vizsgálatokat követően, két éves szerződést írjon alá az al- Vadhával.

Ddzsudzsák az NOS-nak adott interjúban arról beszélt, hogy az al-Vahda már az Európa- bajnokság előtt bejelentkezett érte. Dzsdzsák azonban visszautasította az ajánlatot, bízva abban, hogy egy sikeres Eb- szereplést követően valamelyik nívós bajnokságba igazolhat.

„…csakhogy két hétig hiába vártam arra, hogy megcsörrenjen a telefonom. Nem tagadom, ez rosszul érintett. Az Európa-bajnokságon mást nem hallottunk, mint hogy ilyen jók a magyar játékosok, meg olyan jók, miután hazatértünk, jóformán minden rólunk szólt, nem csoda, hogy azt hittem, nem győzünk majd válogatni az ajánlatok között. Aztán semmi. Szinte senkit nem kerestek, szinte senkit…”

A többszöri elutasítás után Dzsudzsák igent mondott. Az al-Vahda a megállapodás értelmében 3 millió eurót fizet a török Bursaspornak. Az NSO értesülései szerint Dzsudzsák éves szinten várhatóan mintegy 3.36 millió eurót visz majd haza, ami 1 milliárd 44 millió forintot jelent. Ez új magyar rekordot jelent, Dzsdzsák saját korábbi rekordját döntötte meg ezzel.

6sLu3nHX1E4BzwfIs

 

Szóljon hozzá!