Egyéb , Külföldi , Premier League - 2017.3.20.

A MANCHESTER UNITED A PREMIER LEAGUE 29. JÁTÉKNAPJÁN 3-1-RE VERTE A MIDDLESBROUGH-T. TÖBBEK KÖZÖTT EGY HATALMAS BOMBA, ÉS ÓRÁSI POTYA GÓLLAL

Victor Valdés talán már az első góltól is megóvhatta volna a Middlesbrough-t, ha a 30. percben határozottan kijön egy beívelésre, de mivel nem tette, Fellaini könnyedén kapuba fejelt a kapufa mellől.

A United a 62. percben Lingard góljával 2-0-ra vezetett. Valdésnak ekkor esélye sem volt, az MU-csatár 18 méterről óriási erővel és pontossággal lőtte ki a jobb felső sarkot.

 

 

A 77. percben Gestede szépített: a United nem tudott felszabadítani, a hazai csapat játékosa pedig közelről bekotorta a labdát.

Már a ráadáspercekben járt a meccs, amikor egy MU-támadást megakasztott a Middlesbrough, és egy könnyűnek tűnő hazaadásból akár el is kezdhette volna az építkezést. Ekkor jött azonban Valdés drámája, aki a maga elég engedett labdánál egész egyszerűen elcsúszott. A lendületben maradó Valencia lecsapott, és megszerezte a harmadik gólt.

 

 

A United győzelmével az Arsenalt megelőzve már az angol bajnokság ötödikje, több mint száz nap után mozdult el a hatodik helyről José Mourinho csapata.

Szóljon hozzá!