Egyéb , Hazai , Külföldi - 2017.3.9.

Németh meglepetést szerezne Ronaldoék ellen

Németh Krisztián, a katari al-Garafa SC magyar válogatott futballistája szerint képesek lehetnek meglepetést okozni március 25-én Lisszabonban, a portugálok elleni világbajnoki selejtezőn.

A csatár az M4 Sport Sportreggeli műsorában azt nyilatkozta, hogy fontos meccs következik, és mindenki tudja, hogy az Európa-bajnok Portugália az esélyes, de a magyar csapat már bizonyította, hogy képes bravúrpontokat szerezni.

“Reméljük, hogy minimum marad a két pont különbség a két csapat között vagy esetleg meg tudjuk őket előzni. Mindkét válogatottnak fontos ez a mérkőzés, mindkét csapat győzelemre fog játszani”.  A csoportot jelenleg Svájc vezeti 12 ponttal, a második portugáloknak kilenc, a harmadik magyaroknak hét pontja van.

Forrás: origo.hu

Németh Krisztián beszélt azokról a sajtóértesülésekről is, hogy esetleg a skót Glasgow Rangershez igazol. “Még egy év hátravan az itteni szerződésemből, tehát ki kellene engem vásárolni. Jelen pillanatban ez nem reális” – mondta, de megjegyezte, hogy nyártól elég alacsony lesz a kivásárlási ára, akkor várható változás.

A magyar válogatott közben megtartotta 27. helyét a FIFA legfrissebb világranglistáján. (MTI)

Szóljon hozzá!