Bundesliga , Külföldi - 2017.6.18.

Nincs jövője Brémában

Kleinheisler Lászlónak nincs jövője a Werder Bremennél, írja a klubhoz közel álló Werderstube.de portál, megerősítve a korábbi sajtóhíreket. A magyar válogatott középpályást hiába köti 2019-ig szerződés, várhatóan el- vagy kölcsönadja a klub. A portálnak Frank Baumann, a Bremen sportigazgatója megerősítette, hogy Kleinheisler Keleten folytatja, és bár a végcélt nem árulta el, annyit hozzátett, Magyarországnál is keletebbre szerződik.
A középpályás 2016 januárjában igazolt a brémaiakhoz, 13 mérkőzésen egyszer volt eredményes, majd előbb a Darmstadt, később a Ferencváros vette kölcsön. A Werderstube.de úgy jellemezte, mint fáradhatatlan harcost, aki ritkán felelt meg a taktikai követelményeknek.
A Nordwest-Zeitung csütörtöki cikkében a belga Standard Liege-t emelte ki lehetséges célpontként, a Bild korábban azt írta, Lengyelországból, Belgiumból, Angliából és Görögországból is érdeklődtek iránta. Ezek azonban nem kelet-európai célpontok, így a 90min.de portál állhat közelebb az igazsághoz, amely ukrán és orosz érdeklődőről ír.


A kép forrása: werderstube.de

Szóljon hozzá!