Külföldi , Liga BBVA - 2017.7.9.

Továbbra is Real Madrid

A madridi AS napilap információja szerint eldőlt Cristiano Ronaldo sorsa: marad a bajnok és Bajnokok Ligája-győztes Real Madridnál. Csaknem egy hónapja már, hogy megjelent a hír, amely szerint elhagyná Spanyolországot az ellene indított adócsalási per miatt, jóllehet Florentino Pérez klubelnök, valamint ő maga sem utalt erre. A 32 esztendős csatár a közelmúltban így fogalmazott: „Sohasem mondtam, hogy elhagyom Madridot. A portugál csapattársaimnak az egyik vacsoránál említettem, hogy rosszulesett, ahogyan az utóbbi hetekben bántak velem, mert sokan üldözöttnek és bűnözőnek tekintettek. Holott csak a tanácsadóim és az ügyvédeim utasításait követtem.”
A Realhoz közel álló AS megbízható forrásra hivatkozva azt írja, hogy Ronaldo elégedett a madridiak nyári átigazolási politikájával, és izgatottan várja az új idényt.
Ami pedig az adócsalási ügyet illeti: a négyszeres aranylabdás, Európa-bajnok portugál játékos továbbra is azt állítja, hogy ártatlan, és tiszta a lelkiismerete. Ennek bizonygatására július 31-én lesz lehetősége, a spanyol bíróság ugyanis aznap hallgatja meg őt.


A kép forrása: skysport.com

Szóljon hozzá!