Külföldi - 2024.5.10.

Real Madrid: megsérült a francia válogatott középpályás,

Megsérült Aurélien Tchouaméni, a Real Madrid francia válogatott középpályása a Bayern München elleni Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján.
A francia futballistát a 70. percben kellett lecserélni, miután megsérült a bal lába a Bayern München ellen – a Real Madrid egyelőre nem közölte, mikor térhet vissza. A külföldi sportmédiában már mennek a találgatások, mennyire komoly a 24 éves játékos sérülése: az The Athletic arról írt, hogy nagyjából húsz százalék esélye van Tchouaméninek a teljes felépülésre június 1-ig, a Marca információi szerint azonban nincs ok az aggodalomra, a középpályás ott lehet a Dortmund elleni Bajnokok Ligája-döntőn a Wembleyben.

Nem először bajlódik sérüléssel az idény során a középpályás, tavaly októberben ugyancsak a bal lába sérült meg, akkor 47 napot és 11 tétmérkőzést kellett kihagynia.

BAJNOKOK LIGÁJA
ELŐDÖNTŐ, VISSZAVÁGÓ
Real Madrid (spanyol)–Bayern München (német) 2–1 (0–0)
Madrid, Santiago Bernabéu Stadion, 76 579 néző. V: Marciniak (lengyel)
Real Madrid: Lunyin – Carvajal, Rüdiger, Nacho, F. Mendy – Valverde (Joselu, 81.), Tchouaméni (Camavinga, 70.), Kroos (Modric, 69.) – Bellingham (Militao, 90+10.) – Rodrygo (Brahim Díaz, 81.), Vinícius Júnior. Vezetőedző: Carlo Ancelotti
Bayern München: Neuer – Kimmich, De Ligt, Dier, Mazraui – Laimer, Pavlovic – L. Sané (Kim Min Dzse, 76.), Musiala (Th. Müller, 85.), Gnabry (A. Davies, 27.) – Kane (Choupo-Moting, 85.). Vezetőedző: Thomas Tuchel
Gólszerző: Joselu (88., 90+1.), ill. A. Davies (68.)

Továbbjutott: a Real Madrid, 4–3-as összesítéssel

Szóljon hozzá!